DoodleWorkshops

Met meer dan 35+ jaar kynologische o.a. (fok)kennis en trim- en vachtverzorging ervaring, geef ik lezingen & (vachtverzorging)workshops met verschillende onderwerpen en invalshoeken voor een breed geïnteresseerd publiek. Overigens heeft u voor de vachtverzorging/trimmen workshops geen (voor)opleiding of kennis van trimmen of vachtverzorging nodig. Iedereen met een positieve instelling kan aan mijn workshops deelnemen.

Twijfels over wel of niet deelnemen aan een Doodle Vachtverzorging Workshop die worden gegeven door mij?
Lees dan eerst de volgende recensies en neem dan je besluit:
Klik hier voor de recensies vachtverzorging workshops >>

VACHTVERZORGING WORKSHOPS bij alle Doodles >>
U kunt bij mij 7 dagen per week onze workshop boeken en volgen. Voor de workshops hanteer ik geen vaste tijden of datums.  Ik plan in overleg met jou. Je kunt zo zelf aangeven welke tijd & datum jou het beste uitkomt. Ik vind het fijn om iets bijzonders van jouw uitje te maken en ervoor te zorgen dat alles naar wens verloopt zodat je blij en voldaan qua kennis naar huis gaat! De prijzen voor de workshops zijn inclusief consumpties en we zorgen uiteraard voor een geslaagde (deel)dag. Met jouw dieet wordt rekening gehouden wanneer je dit aan mij doorgeeft op het deelnameformulier. Met andere woorden je krijgt geen bijkomende kosten. Wordt de workshop van 10:00 uur – ±17:00 uur gehouden bied ik je gratis een warm & koude lunch aan. Kleinschaligheid, gastvrijheid en kwaliteit staan tijdens mijn workshops hoog in het vaandel. Mijn workshopruimte is sfeervol en gezellig ingericht en niet geheel onbelangrijk mijn workshops zijn voor jou zeer scherp geprijsd. Mijn workshops worden standaard “één op één” gegeven.

DOODLETRIMSALON >>
Met onze DoodleTrimsalon hebben we ons gespecialiseerd in de vachtverzorging & trimmen van de Australische (Labra)doodles & Goldendoodles. Juist hier is een diversiteit aan vacht structuren aanwezig waarbij we eindeloos de diverse trimmerstechnieken kunnen combineren en toepassen. U kunt ons ook om advies vragen over de juiste dagelijkse vachtverzorging van uw hond.

DOODLEFLUISTERAAR >>
Zo lang als ik me kan herinneren communiceer ik al met dieren op een manier die voor vele in eerste instantie niet te volgen zijn daarentegen door de dieren des te beter. Door de vertaalslag te maken van dieren naar mensen en visa versa ben ik in de loop der jaren in staat veel conflicten in de communicatie tussen Doodle en mens op te lossen en voor zowel de mensen als dier te vertalen. Lees meer… >>

NATUURLIJK4U PARTY >>
Een van onze perfecte op maat gesneden service is, dat wij onze unieke Natuurlijk4U Party’s met onze NATUURLIJK4U natuurproducten geven in onze LutterNatuurShop of op locatie. Behalve een gezellige middag of avond is het jouw speciale kans om direct kennis te maken met onze heerlijke en vooral (h)eerlijke NATUURLIJK4U natuurproducten die helemaal geschikt zijn voor het jonge, dynamische zelfbewuste gezin. Lees meer HIER >>

z-honden-pootjes-large.large_