Doodleborstel (enkele)

39.95 (incl. BTW)

SKU: doodle-borstel-enkele Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Alle Doodle borstels hebben een flexibele borstelkop en zijn dubbelzijdig te gebruiken. Met de Doodle  Borstel kunt u zonder druk uit te oefenen en met gelijkmatige bewegingen borstelen. Dit komt ten goede van de belasting uw spieren en gewrichten.

Omdat u veel soepeler door de vacht gaat dan met een gewone borstel, wordt de huid van uw huisdier ontzien, en blijft de vacht in topconditie. Een absoluut belangrijk voordeel is dat u door de kwaliteit van deze borstels aanzienlijk sneller klaar bent met uw borstelbeurt. De acceptatie van uw huisdier is dan ook vele malen groter. De Doodle borstels hebben dus borstelvoordeel voor u als ook voor uw huisdier.

Daarbij is het is belangrijk om altijd met de haargroei mee te borstelen. Dit om het maximale resultaat te bereiken en om het gebruiksvriendelijke van de borstels optimaal te benutten. Met deze borstels kunt u 50 tot 75% sneller werken dan met een gewone honden of katten borstel. Doodle borstels zijn er in verschillende soorten en maten zodat u voor ieder ras een geschikte borstel kunt aanschaffen. Alle modellen zijn zowel in enkele als dubbele uitvoering verkrijgbaar!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.