Waarom vaste zeep?

waarom

Heerlijke voedende, natuurlijke zeep met de hand op ambachtelijke wijze gemaakt. Voor mijn natuurlijke zeep kies ik de meest natuurlijke ingredienten die het beste zijn voor de verzorging van de huid.

Olijfolie is een heerlijke voedende olie die rijk is aan vitamine E welke de huid soepel houdt en de huid er jonger uit kan laten zien.

Kokosolie is toegevoegd vanwege de fantastische hydraterende eigenschappen. Kokosolie verzacht en voedt de huid en kan bescherming bieden tegen invloeden van buitenaf.

Ook palmolie* is een fantastische olie voor de verzorging van je huid. Het is rijk aan tocotrienols (vitamine E familie) en kan helpen tegen een verouderde en beschadigde huid. De ecologische palmolie dringt diep door in de huid en voedt de huid van binnenuit.

Zoete Amandelolie bevat vitamine A, E en D en is een voedende olie die vocht inbrengend werkt en je huid gevoed houdt.

Castorolie doet wonderen voor een droge huid. Het dringt diep in en kan de aanmaak van collageen en elastine stimuleren.

Sheaboter bevat vitamine A, E en D, allantoine en onverzadigde vetten. Sheaboter werkt vochtinbrengend en kan je huid beschermen tegen veroudering en invloeden van buitenaf.

*De palmolie die ik mijn ambachtelijke zeep gebruik is ecologisch (gecertificeerd) verkregen en doet geen afbreuk aan het oerwoud en de leefomgeving van Oerang Oetans.

Dan hier de pagina met FEITEN & FABELS >>