Verkooppunt worden

netwerk2

Ik lever direct met eigen logistieke divisie aan o.a. fokkers, pensions, trimsalons en andere verkooppunten die een “bepaalde” werkwijze en uitstraling in hun onderneming of fokkerij voor ogen hebben en hanteren.

De inkoopprijzen voor de verkooppunten staan hier op de website niet vermeld. Ze worden persoonlijk middels een bezoek afgesproken en vervolgens gedocumenteerd opgeslagen en gehanteerd.

Exclusiviteit staat hoog bij mij in mijn vaandel. Exclusiviteit betekend bij mij dat in een afgesproken topografisch gebied geen tweede verkoopadres voor mijn producten erbij komt. Hierbij wel opgemerkt dat omgekeerd bij mij wel verwachtingen zijn voor wat betreft de omzet groei van mijn producten in jouw onderneming. Een en ander zal persoonlijk eveneens met je worden doorgenomen en besproken.

Dit alles kan ik garanderen omdat ik zelf de fabrikant ben en eveneens zelf mijn eigen distributie kanaal beheer.

Ben je geinteresseerd in de verkoop en/of gebruiken van mijn natuurlijke producten neem dan contact met me op. Binnen 24 uur reageer ik doorgaans anders bellen want dan komt om wat voor reden de e-mail niet bij mij aan!

ds2

ds