Gepost op

Meppen Duitsland

Gisteren (23e september 2017) was ik aanwezig in Meppen – Duitsland bij een grote beurs waar voor het eerst de NATUURLIJK4DOGS aan het Duitse publiek werd getoond. Voor de Duitse vertegenwoordigers was het de eerste keer dat ze aan dergelijke activiteiten deelnamen. Dus al met al voor hun erg spannend voor zowel de eerste reacties dan ook voor hun eigen functioneren en ervaren van alles.

Al mijn producten werden door het Duitse publiek zo hartverwarmend ontvangen dat ik tot op dit moment nog steeds emotioneel hierover ben. Gisteren heb ik veel Duitse honden en paarden en wat al niet meer eigenaren van veel antwoorden kunnen voorzien op al hun vragen. Voor mij waren deze werkzaamheden niet nieuw want zoals jullie weten heb ik dit werk internationaal gedaan.

De Duitse technische taal is geen probleem voor mij en het is net als fietsen je verleerd dit nooit. Natuurlijk kunnen dingen verbeterd worden en kan alles luxer en ik wil van deze kant zeggen wat er stond was zeer professioneel en had een mooi (voor mij) natuurlijke uitstraling. Of zoals de Duitsers zeggen “Mag spaβ gib gas…” hetgeen ik ook zeker van plan ben.

Vandaag is de markt in Meppen ook nog aan de gang, tussen 08:00 – 18:00 uur, voor wie een kijkje wil nemen of gebruik wil maken van de vele en ik zeg echt vele leuke aanbiedingen voor een ieder die wat zoekt en wenst. Ik zeg missie geslaagd!

Gepost op

20% KORTING

Dit weekend 20% korting op alles (behalve gereedschap) tot en met zondag avond 23:59 uur.
Waarom?

Omdat het weekend is en ik er zin in heb!
Winkelmand code is: 20procent