DoodleTrimsalon

logo-doodletrimsalonHeb je problemen met de vacht en vachtonderhoud van je Doodle(s)?

Ik bied diverse oplossingen voor de vachtonderhoud van uw Doodle. Behalve dat ik exclusief Doodles vachten verzorg, knip en behandel geef ik ook vachtverzorging workshops >> aan Doodle-eigenaren. Ik leer de eigenaar de vacht van hun hond zelf te onderhouden. Lees HIER >> over hun ervaringen van het volgen van een vachtverzorging workshops >>  die door mij wordt verzorgd en gegeven.

Voor beide (mens en hond) een 100% win-win situatie want zo bouw jij jouw band op met je Doodle en je hoeft niet elke 8-12 weken naar de trimsalon en… je Doodle ziet er altijd mooi, verzorgd en gezond uit.
Meer informatie over prijzen en uitleg van diverse vachtverzorging behandelingen klik HIER >>

Ik krijg regelmatig de vraag waarom doe je alleen Doodles?

Op verzoek trim ik incidenteel ook andere (mix)rassen. Omdat dat ik sinds een paar jaar zelf ook Doodles heb en ik ze bijzonder geweldig vind heb ik deze keuze bewust gemaakt. Als hondenvachtenexpert heb ik de afgelopen jaren met veel verschillende type en soorten vachten te maken gehad. Voor nu wil ik me alleen bezighouden met datgene wat ik leuk vind om te doen mede omdat ik gehandicapt ben geworden. Deels gedwongen door mij handicap heb ik geleerd keuzes te maken in mijn leven.

Door me de laatste jaren meer en meer toe te leggen op de verschillende type vachten van de Doodles, (Australische) Labradoodles, Irish Doodles en Goldendoodles vind ik juist hierin mijn uitdaging. Die diversiteit aan vachtstructuren die aanwezig zijn bij de doodles hierbij kan ik eindeloos de diverse trimmerstechnieken en producten combineren en toepassen.

Ik krijg de Very Important Doodle “All-In” behandeling! JIJ OOK?
Meer over mijn Doodletrimsalon kan je HIER: www.doodletrimalon.com lezen.

VID

voorna30-04-2016-2
z-honden-pootjes-large.large_