Spreekuur

ds

Met mijn Doodletrimsalon heb ik diverse vachtverzorgings behandelingen beschikbaar die als insteek hebben diverse problemen bij een Doodle vacht permanent op te lossen. Heeft je Doodle altijd jeuk en krabt hij overmatig en heeft hij geen vlooien en teken? Dan heb ik de oplossing voor jou!

Ik stel op verzoek een arrangement samen waarbij de huid en vacht van jouw Doodle wordt gehydrateerd en zo weer in een optimale conditie wordt gebracht zodat het krabben en bijten tot het verleden behoort. Ook de welbekende zogenaamde “hotspots” behoren voor 100% tot het verleden.

Onder andere krijg je krijgt een behandel schema mee naar huis zodat je voort kan zetten waarmee ik ben begonnen. Realiseer je ook dat de koude maanden er weer aankomen en daardoor de CV verwarming weer aan gaat waardoor de huid sneller droog, jeukerig en geïrriteerd wordt.

Hierdoor lijkt het net alsof je Doodle vlooien heeft. Niets is minder waar. Door de enkelvoudige vacht bij doodles, droogt de huid uit en gaat door het uitdrogen irriteren (vergelijk dit maar wanneer je zelf na een zonnebrand gaat vervellen…) waardoor de Doodle zijn huid gaat jeuken. Hierdoor gaat hij bijten en krabben.

Wil je alles voor zijn en geen krabbende en bijtende Doodle dan is hier de oplossing namelijk het assortiment van producten van NATUURLIJK4U voor direct zichtbaar resultaat.

Het mooie van NATUURLIJK4U producten is dat ze 100% natuurlijk zijn en ze garantie geven!

Twijfel je komt dan op afspraak langs bij mijn spreekuur. Neem telefonisch contact met me op voor het maken van een afspraak.

ds2

ds3