HERO

stichting hero

Na mijn ingrijpende operatie in januari 2015 werd het zijn van diabeet met al haar beperkingen/uitdagingen mij meer dan duidelijk dat ik chronisch patiënt ben. Dit, chronisch patiënt zijn, ondervind ik dagelijks. Intussen is onze natuurwinkel/trimsalon/workshop zoals ik mij voor ogen had en wens!

Bij het starten van mijn “commerciële” activiteiten heb ik destijds nog tegen mijn wijlen moeder gezegd, dat ik een goed doel wil steunen met mijn activiteiten wat nu dus inmiddels combinatie is geworden van winkel, trimsalon en workshopruimte.

Op 9 maart 2016 jl. kwam “Stichting HERO” op mijn pad, een organisatie die zich inzet voor diabetici met hulphonden. De kaartjes vielen heel snel voor mij op zijn plaats en “Stichting HERO” is mijn goede doel waar ik me voor inzet en wat ik steun.

Hoe ga ik dit doen?

Natuurlijk kan ik niet zonder jullie hulp want alleen kan je niets. Inmiddels heb ik twee unieke originele (Labra & Golden & Irish & Mix) Doodle beelden gemaakt. De foto’s en linken staan hieronder. Met jullie hulp ga ik nog veel meer replica’s van deze Doodles beelden maken. Van iedere verkoop van deze Doodle beelden van klei of zeep gaat 25% van de opbrengst naar “Stichting HERO”.

Verder komt er bij de kassa een spaarpot waarin je het kleine geld kan deponeren en wat ik 1 x per jaar het totale bedrag op de bankrekening van “Stichting HERO” zal storten. Van alles zal ik uiteraard hier e.e.a. gaan vermelden evenals kort lopende actie(s) die we voor “Stichting HERO” in de toekomst gaan houden!

Klik HIER >> om een beeldje of zeep te kopen >>

Doodlemalopzet1a

Doodlemalopzet2

hero1

z-honden-pootjes-large.large_