Gepost op

2 Producten komen

 

Op verzoek komen er deze week 2 nieuwe producten, die speciaal zijn gemaakt met een specifiek doel en werking, en zoals jullie van mij inmiddels gewend zijn 100% natuurlijk.

Wat was het verzoek en vraag?
Er kwam een verzoek binnen van diverse fokkers en trimsters van zowel de rashonden als de niet rashonden en ik noem even geen rassen omdat de twee nieuwe producten voor alle rassen en mixen die dit wensen te gebruiken zijn.

De vraag was of ik een soort van gel en vloeibare gel en spray kon maken die als “Finishing Touch” gebruikt kon worden na een trimbeurt maar ook vòòr een föhn sessie stevigheid kon geven aan het model wat je hebt geknipt of geborsteld. De uitdaging bij mij was volledig natuurlijk want zoals bekend heb ik jaren geleden de Finishing Spray al gemaakt maar deze is/was niet natuurlijk.

Dus alles bij elkaar op een rijtje gezet wat mijn eisen pakket is/was en ik ben aan de slag gegaan!
De eerste testen zijn inmiddels gedaan en wat kan ik zeggen… De testers zijn overweldigend enthousiast en willen kunnen kopen! Behalve dat mijn twee nieuwe producten volledig aan mijn eisen pakket voldoen hebben ze als extra’s dat ze beide verzorgend en 100% natuurlijk zijn en… nu worden veel rasseneigenaars happy, de producten zijn NIET te voelen dan wel te traceren!

Sommige haar en vachttype worden na het wassen wat zachter wat veelal niet gewenst is volgens de rasstandaard. Gebruik je mijn twee nieuwe producten dan ben je verzekerd dat de gewassen vacht niet zacht is en je de perfecte structuur volgens jouw rasstandaard hebt. Nieuwsgierig naar de twee nieuwe namen? Hier zijn ze:

  • Finish Spray
  • Model Gel

Binnenkort veel meer nieuws zoals de prijs en verpakking en veel meer hierover!

 

Geef een reactie